Citový sólista

Citový sólista

Anotace: Já Ty Ona My?

Špičkou jazyka kůži Ti šimrám
Přes všechny zákazy celá se chvěješ
,,Ať nikdy neskončíš.."tajně si přeješ
Já svoje svědomí do krve nimrám

Budeš mou láskou a ne jenom múzou
Možná bych chtěla a možná že nechtěla
Lásko moje city jsou jen pouliční lůzou
Možná tuhle noc já svádět Tě neměla

Nechci ať zítra pláčeš že jsem Ti zmizela
ani ať schází Ti bytost jakou jsem já
Chci jen pro dnešek má milá ať si má
Já myslela že celou dobu jsi to věděla

Piju další skleničku a sleduji Tvé nahé tělo
Ty ještě stále přerušeně dýcháš
Jsi šťastná v přesvědčení že tohle se stát mělo
Vevnitř mě bolí když ,,miluji Tě" říkáš...
Autor Leonkaaa, 31.10.2012
Přečteno 311x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Ashita Abigor
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pokud jsem to pochopil, dávám tip.

30.11.2012 16:22:57 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí