***

***

Anotace: Nonsesní poezie?

***

Černá bílá
Stará víla
Sníh a vrána
Svatobrána
 
Modré kvítí
V dáli svítí
Zlatá růže
Je bez kůže
 
Oči hnědé
Tělo snědé
Divá kráska
Marná láska
 
 
V dáli svítí
Moře z kvítí
Ty se koukáš
Neponoukáš
 
Nepobízíš
Nenabízíš
Černé bárky
Z jedné várky
 
Levá paže
Neukáže
Dobrou cestu
Pro nevěstu
 
Bílá vločka
Mrtvá kočka
Sněží tráva
Slabá sláva
 
Salvy znějí
Do závějí
Ústy kýchnou
Báby ztichnou
Autor Lina, 31.10.2012
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí