Rozepsané

Rozepsané

.

vznáším se v oblacích
tak volná a svá
bez perutí andělských
tak bohatá svobodou
v na(dějích)
a přitom strádající
nad skalami
v korunách stromů
které
odmítají snést plody
lásky

touží
jít
domů

maluji slzavé údolí
pod kymácející most
mezi dvěma břehy

ostrovy něhy
- ovívám
slova se rozpustily
- v mlze

jen dlouze vzpomínám
v harmonii
kde den
ani noc
nic neznamená

jsem jen
omámená
zklamaná orlice
bez hnízda
bloudící
v bouři
kde
záblesky sežehly
svíce

rozepsaným příběhům..

(bez signace)
Autor padající do neznáma, 31.10.2012
Přečteno 390x
Tipy 7
Poslední tipující: Gudula, enigman, Sarah, Lenullinka, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsou rozepsané a ty máš tužku...

02.11.2012 09:21:06 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí