Halloween

Halloween

Anotace: Halloweenský rozchod

Jak bijí hodiny?

Srdce ti odpoví....

V hlavě mám,

ty strašlivé....

přišery halloweenské noci.

 

Odbila dvanáctá,

zabušilo srdce.

Neštěstí na dnešní den...

vybrali jsme si to..

teď zbývá jen...

zoufalství a smutek....

 

Duchové,

promočené od mých slz,

čarodějky,

s košťaty z mých kostí.

 

Je noc duchů,

pavučina zachytává mé vzlyky....

 

Už nikdy víc...

 

Pavouci, mě pošimrají po tváři,

já budu si myslet, že jsi to ty...

že si to pochopil....

 

ale to se nestane...

odbíjí půnoc

a srdce naposledy zabušelo...

 

 

Autor Kirsten, 31.10.2012
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

čarodějky, s košťaty z mých kostí.....to je povedené.. :)

01.11.2012 00:17:51 | poeta

ne, opravdu se mi něco povedlo? děkuji:D

01.11.2012 00:22:10 | Kirsten

tě budu chválit,kudy chodit :)

01.11.2012 00:24:23 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí