Nel

Nel

Anotace: ..

Růže v mléce zasazeny vyrostou o dům dál. V obětí laciných slev se to pravé nechá jen zdát. Všechnu smetanu slízne kat. A to sprovodivší si Nelina sklízí očima, kudrdliny, šat s třešněmi. To vše rozhozeno v svátost zahrady kde působí její nedokonalost nemohoucně zhasíná při touhách. Jak tělo opožděností nedospělé si pluje do aleje, kam nalinkováno bude s všeobecným souhlasem štěstit si muset. Kataloniky načárovaných nesnází si obejmout tváře ulhané nechtějí s momentální dobrosrdečností jí vlasy v týlu ustřihnou, aby sekera nestála a hřbet lépe obnažen oddělit tak nezdravou mysl od ještě špinavějšího lůna jednodušší bylo.
Autor Hadrák, 01.11.2012
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: Kirsten, Miriska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně zajímavý....nadchlo mě to. Je to hezké...

01.11.2012 16:33:15 | Kirsten

Tahle se mi od tebe libi nejvic. Jen jsem si pomyslne vynechala tu tecku mezi muset a Kataloniky, ta me tam lehce zmatla :-)

01.11.2012 15:51:36 | Miriska

cetla jsem to ted jeste dvakrat a uz vim jak jsi to myslel, je to tak jiste schvalne ,v navaznosti se vety prolinaji a utinaji zamerne.

01.11.2012 15:54:46 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí