--Kočkodánsko

--Kočkodánsko

Anotace: ..a kočkodan chtěl do Dánska?Proč?

.......... 

Kočkodan.

 **********

 Dnes kočkodan se dozvěděl

 že jel „kokr“ do Španěl,

 do Dánska chce kočkodan.

 Jo,tam prý mají kočky flám.

 

Já jsem přece kočkodan

 s žádnou kočkou nic nemám,

 společné mám více s Dánem.

 Protože jsem kočkodanem.

 

Tak kokršpaněl ve Španělsku

 a kočkodan byl už v Dánsku?

 

Ne.

 V Dánsku nebyl kočkodan

 ze Zoo byl „domů“ zván,

 tam ve střední Africe

 jupí,čeká kočkodanice.

 

 Na letenku nedostane

 tak neblázni,kočkodane.

 Vždyť tady v Zoo v jedné kleci

 jinou máš opici.

 Kočkodanici.

 ….........

Autor Květka Š., 01.11.2012
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: Doradan, Linzerka, Jarka, Kirsten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kočko kočkovací;)

01.11.2012 18:55:45 | Lilien

:))

01.11.2012 18:17:22 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí