STAČÍ JEN MÁLO

STAČÍ JEN MÁLO

Anotace: ....

Střípky marnivosti rozházené na srdci
jako drobky po stole
palčivé maličkosti někdy tak mrzí
to láska je ošlehaná řehole

nebo snad výzva co se neodmítá
čí náhodný hazard
ale s předem cinknutými kartami
proč osud je věc tak zapeklitá
a jak hledat
tu správnou mezi miliardami

když srdce říká ano
a rozum velí ne
někdy stačí jen tak málo
a štěstí kolem tebe jen projde

kousky zhýralosti svírají hruď
jako železné okovy
na lásko metru klesá rtuť
když svědomí našeptává ale nepoví

jak překonat bolest když bolí
a narovnat pokrčenou duši
popsanou city a pocity
když zahozená v koši
na lásku
umírá pod hromadou s tisícem dalších.
Autor ZILA78, 02.11.2012
Přečteno 303x
Tipy 10
Poslední tipující: Jin&Jang, Madanik, Robin Marnolli, enigman, Aťan, Joe Vai, Sarah
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tisícem, ale cizích dalších, ne? ..tomu se řiká vlčení..

20.02.2017 22:06:11 | Jin&Jang

stačí jen málo to máš pravdu .-)

30.11.2012 21:22:12 | Madanik

Pěknej text.

25.11.2012 07:39:42 | Robin Marnolli

je to výzva...

05.11.2012 08:58:45 | enigman

občas ohýbáš neohnutelné, ale za tip to bylo ;)

02.11.2012 23:03:39 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí