Spát, ach spát

Spát, ach spát

Anotace: Pocitovka. Jako dát si to nejcennější do bezpečné úschovny a smět zatím tiše vrníc na chvíli usnout a nabrat sil. Občas se tak stále cítím. (26.10. 2009)

 

Je tma.
Ne, to jen ztrácím vědomí.
Otevřít oči a dýchat
to není tak snadné, jak může se zdát.

Chci spát.
V bezpečí náruče se stulit
a jen se tulit
a spát, ach spát.

Nebo se očima milovat.
Nechápat nic a nechtít nic pochopit,
jen svoje srdce nechat v tvé dlani bít.
Vnímat jen klid, ach ten klid.

Já chci zas mít
kam jít
se skrýt
když snít
se mi chce.

Ach, někdy tak těžké je žít...

Autor Elvie, 03.11.2012
Přečteno 277x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17, Větroplach
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí