anděl

anděl

Anotace: Dívka s duší čistou - pro jednoho andělem se stala, andělem se srdcem ryzím, s křídly...

Dívka s duší čistou - pro jednoho andělem se stala,
andělem se srdcem ryzím, s křídly bílými jako sníh,
vypadá to - jakoby z mrtvých vstala,
ale všude je slyšet její smích.

Anděl se této lásky trochu bojí,
ale její srdce patří jenom jemu,
ví, jak padlí andělé dopadají,
teď musí podrobit se velkému sněmu.

Andělé jenom v nebeském království žijí
a dohlížejí na životy a osudy naše,
pro všechny z nás jejich srdce bijí,
a oni chovají se trochu plaše.

Když anděl z nebe spadne na zem,
a jeho srdce dostane jen jeden z nás,
z padlého anděla - dívka s křehkou duší - stane se rázem,
jeho velkou a čistou lásku pozná jen málokdo z vás.

Když však andělskou lásku poznáš,
nesmíš toho nikdy využít,
jeho křehké srdce ve svých rukou máš,
a tys dostal šanci znovu žít.

Když ji však využiješ a její křehké srdce zlomíš,
z dívky - anděl - nestane se znova,
a ty už potom jenom malou slzu uroníš,
a víš, že to nebyla pouze obyčejná slova.
Autor Nanýsek, 03.11.2012
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí