Vůně starých vín

Vůně starých vín

Anotace: Báseň napsaná na základě poslechu jedné filmové hudby :)

Smutek, prázdno, beznaděj a splín
Vkrádají se pomalu a kradmo do duše
Zbyl jen stesk a vůně starých vín
Radost kams odešla, já nic zlého netuše.

Dívka se toulá sama pustou krajinou
A já sám? Ano. A bez ní
Snad mi ptáci kdes na obloze prominou
Že žádná hudba uvnitř už nezní.
Autor Zasněný básník, 03.11.2012
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale jo, néni to špatný, ale tip zatim nedam..

13.11.2012 19:46:17 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí