~Vymyslím si

~Vymyslím si

Anotace: ..jen tak,báseň...

 

Vymyslím si

~~~*~~~

 Vymyslím si veršů pár

 já vím,

 pravý básník by se smál

 že mám v básních motýly

 co uletí mi za chvíli.

 Pak posadí se do květů

 a myslí na mě,poetu

 co o nich dál budu psát?

 To se vás nemusím ptát.

 

Jeden mi sedl na můj blok

 na těch pár slov se motýl kouk,

 vidí že píšu červenou tužkou

 spletl si tužku s beruškou?

 Tužku položím vedle bloku

 motýl se asi lekl trochu,

 zamával křídly a letí si

 básničku o sobě nepřečte si.

 

Tak končí má báseň motýlí

 hotová byla za chvíli,

 motýl jen tykadélkem mával

 a jiným motýlům zprávu dával.

 Asi o tom že se o nich píše

 z té jejich motýlí říše…

 …tak ať si letí dál

 motýl je v té říši král.

 (:-)

 

~~~~~~~

 

haf

Autor Květka Š., 03.11.2012
Přečteno 210x
Tipy 11
Poslední tipující: Doradan, Linzerka, Lenka Krásnodvorská, Jarka, Noc17
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí