Snílek

Snílek

Anotace: Sním často, sním rád.

Pod rozkvetlým stromem,

obklopen nespoutanou přírodou,

polechtán vlahým vánkem,

unesen pohádkovou krajinou.

 

Vytržen ze snění svého,

vržen do světa zlého,

který poskytnul mu pouze iluze a planou naději,

na život o kterém snívá často a raději.

 

Neví kterým směrem jeho mysl ubírat se má,

a tak jen tápe, vrávová,

kolem dokonalých světů vysněných,

přeskakuje a neví, kam kotvu spustit má,

své myšlenky utápí, ve vodách hlubokých

a snívá..

Autor Bulitt, 03.11.2012
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: Neldor, Písnička...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej příteli, mluvíš řečí mého kmene:)

03.11.2012 21:41:18 | Písnička...

Děkuji :)

04.11.2012 00:15:39 | Bulitt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí