Tulák po hvězdách

Tulák po hvězdách

Anotace: jen tak, stařičká

Letáš ve vzduchoprázdnu
rozdáváš úsměvy babího léta
kreslíš prsty v písku
duhu na duši

letáš ve vzduchoprázdnu
foukáš bubliny drobných nadějí
a chmýří tvojí lásky
nežně zašimrá

letáš ve vzduchoprázdnu
rozsvěcíš kapky studu
na kolotoči proháníš dávné lásky
se srdci na dlaních

letáš ve vzduchoprázdnu
obavy schováváš v dlaních
pro každý pocit máš jméno
létáš ve vzduchoprázdnu
jsi tulák po hvězdách.

Autor Elvie, 04.11.2012
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: Kirsten, Olneek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kritiku? Líbí se mi to, je to úsměvné a mě se to četlo moc dobřě:)

04.11.2012 22:18:25 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí