Hvězdy, andělé a nejen lidské osudy

Hvězdy, andělé a nejen lidské osudy

Anotace: ...

Hvězdy noci zářivé jsou,
na křídlech světla osudy nesou.
Každá hvězda o osudu svém vypráví,
nejen o lidech s láskou... I o bezpráví.
Osudy hvězd však nejsou jen osudy lidí,
vypráví o universu i bytostech... Kdo je vidí?

A přece vidí, lidé někteří svou duší,
že člověk sám v universu není, nejen člověku to sluší.
Vesmír z tolika druhů energií jest,
Osudová cesta z duše je cestou z cest.
A hvězdy, ti andělé světla na nebi,
i ti vládnou na Zemi našemu podnebí.
Autor RešHeNúnHe, 14.01.2007
Přečteno 485x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí