Malá listopadová

Malá listopadová

Anotace: ...

jsem tvoje smetana na špičce jazyka,

mlha v tvý hlavě, když vypínáš vědomí,

jsem tvoje útočná balící taktika

a tvoje pekelně špinavý svědomí.

 

Na sklo bříšky prstů píšeš mý jméno

a přitom zavíráš oči a lituješ,

snažíš se vzpomenout a zapomenout,

proč tak jak já tebe i ty mě miluješ.

 

 

Autor trhla.marketka, 05.11.2012
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Kirsten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí