Mrtvé duše

Mrtvé duše

Anotace: O duších co nám za života škodí a co sice žijí, ale duchovně jsou mrtvé

Mrtvé duše


Mrtvé duše, možná i Ty je znáš,
moc se v nich sama nevyznáš,
mrtvé duše kují na nás tajné plány,
a sypají nám sůl do otevřené rány.


Mrtvé duše jsou tu mezi námi,
oni kopají nám černé jámy,
do kterých ty spadnout máš,
ochrany před nimi nepoznáš.


Neznají boha, štěstí, ba ani lásku,
na čelo nám vypalují temnou vrásku,
jsi ocejchována, jak ten sprostý vrah,
oni nabádaj tě, tak svůj život zkrať!


Mrtvé duše si k nám už kradou cestu,
hned pojmuly by tě za nevěstu,
jak ubránit se, jak zahnati je pryč,
kde k odpovědi nalézt klíč?
Autor guru1, 06.11.2012
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí