Přelud

Přelud

Anotace: ...

Jsem nikdo,
na seznamu tvého kontaktního listu,
je jedno, žes tvrdil,
že mé oči mají barvu ametystů.
Jsem jen další čárka,
za příběhem tvých románků,
co píšeš si,
než přichystáš se ke spánku.
Jsem nepodstatný tón, který ti v hlavě zní,
však přidáš ho k dalším,
a stvoříš píseň,
ten typickým tónem pak najdeš v ní.
Mám ráda tvé oči,
i barvu tvého hlasu,
neváhám z útesu skočit,
když nezastaví mě tvé paže kolem mého pasu.
Co tu již nikdy nebudou,
a vlastně nikdy nebyly,
nechal zlákat ses svobodou,
Přelude prašivý...
Autor Annie the wolf, 06.11.2012
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Rezkaaa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Silné obsahově. Utíká metrum. Líbezné metafory i rýmy. Líbí se mi ametysty s listy. Jsi jako ta báseň...Kristián Kudlák

10.11.2012 08:13:55 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí