Moje dětství

Moje dětství

Anotace: taková dětská, "nebásňová" :o)

Mé dětství,

záplava barevných kuliček

ve kterých se dá plavat

jako v moři,

bylo plné cerálií Nestlé,

točících židlí u taťky v práci,

tmavého pečiva,

co jsem házela za radiátor,

abych ho nemusela jíst.

 

Mé dětství,

zásoba babiččiných řízků,

modřin z kola,

smíchu, lentilek,

Arabely

a strachu z čertů.

 

Mé dětství,

ta doba maminčiných pohlazení,

polštářových bitev,

Hurvínka na kolobrndě,

chipsů s překvapením,

cirkusů

a HLAVNĚ švandy!

Autor Nussichoco, 06.11.2012
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: Robin Marnolli, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pohoda, u nás skoro všechno stejně nebo podobně:-)
Dík.

20.12.2012 18:36:25 | Robin Marnolli

za radiátory se dá najít spoustu věcí...

08.11.2012 11:51:14 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí