(°o°) Tam někde u lesa (°o°)

(°o°) Tam někde u lesa (°o°)

Anotace: pavouk,housenka a uáááááá,strakapoud...

Sbírka: (°+°)Pohádkové(°+°)

 

-*-*-*-*-*-

(°o°) Tam někde u lesa (°o°)

*-*-*-*

 Pavouk soukal pavučinu

 kde zelenal se vřes

 a potom z ní do mechu

 jen tak lehce kles.

 Sliny se mu sbíhají

 na tu mouchu k večeři

 myslí si,jsem krutý pirát

 …nikdo mu to nevěří.

Tam v mechu mají schůzku

 i dvě malé berušky

 svolávají všechny cvrčky

 pod slunečník u šišky.

 Slunečník je kopretina

 mikrofon zas jitrocel

 kapka rosy minerálka

 co by každý ještě chtěl?

A ten hříbek v jehličí

 jak maják v moři stojí

 ta chlupatá housenka

 se snad o srst bojí.

 Vyhnula se  pavučině

 a špacíruje dál

 zahlédl ji strakapoud

 a moc si pochutnal…

 

Berušky u jitrocele

 smutně lítaly

 ale potom krásný den

 rosou slavily…

,,,,,,,,,,,,,,, 

Autor Květka Š., 07.11.2012
Přečteno 623x
Tipy 8
Poslední tipující: Doradan, Linzerka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí