Déšť

Déšť

Anotace: ...

Zraněná stojím
čekám na déšť
aby smyl rány
které se špatně hojí

Své sis řekl
to umíš
už od doby
co jsem se narodila

Ale mě neslyšíš
nedokážeš to
nemůžeš ani přiznat si
tu holou pravdu
že jsi to nezvládl

Bolest
tu snesu
vím že mi dá
poznat
co je důležité
když jsi mě to nenaučil
potom přijde
déšť
a já budu
štastná
Autor Smutná, 08.11.2012
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: mikrojimbo, Anjesis, Sarah
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí