Bojuj za svůj sen

Bojuj za svůj sen

Anotace: a změň svět k lepšímu

Jednou přijde proud,
a s ním vzestupy a pády,
které Tě semelou jako vodopády.
Nesmíš skončit jako trosečník vydávající se na moře,
Pohybuj se v tomhle světě jako ryba ve vodě
Máš možnost tento svět změnit,
i malý krůček se jako obrovský skok může jevit.

máš své sny růžové,
ale realita je krutá.
Rány co na Tebe dopadají jsou vážně surové
na každém rohu narazíš na svého Bruta
Budeš tvrdě bojovat,
nenech se od všeho odrovnat.
Že dostal jsi pěstí?,
tak to jsi měl štěstí
Buď rád,že hravě,
neskončila Ti kulka v hlavě.

Stůj pevně na nohách svých,
slyšíš jen nadávky a zlý smích.
Jdi za svým snem,
jsi mu blíž každým dnem.
Házejí Ti pod nohy klacky,
často k Tobě promlouvají facky.

Neustupuj!!!Jdi krok co krok,
Co,že budeš úspěšný až za nějaký rok???
A až budou zvěsti,že jsi na konci své cesty.
Ukaž,že máš dost síly,že svojí pílí.
Změníš sen v realitu!!!
Světlo se zjeví, a svět se k dobrému změní...
Autor Jacob P. Verlaine, 08.11.2012
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tento text bych si dovedl dobře představit v rapu nebo hip hop. Není špatný.
Můj názor...svět nezměním, ale mohu změnit sám sebe...a to je někdy i víc...

02.12.2012 13:57:56 | Robin Marnolli

děkuji Ti za komentář:o)

01.01.2013 19:50:29 | Jacob P. Verlaine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí