možno

možno

Anotace: volně inspirováno Jamesem Libůstkou :-)

Chceš ďalšiu šancu?
Ale čomu? Prečo?
Povieš mi to pred svedkami
obyčajnou ľudskou rečou?

...

Naučil si ma 
milovať Ťa 
len myšlienkou, 
nežnou,
vzdialene.
Bez perspektívy, 
ale šialene

Chceš moju lásku?
Tú predsa 
dávno máš

Objatie?
Príď bližšie,
vyhrabem ceduľku 
Free Hugs

Chcel si 
snáď žiť so mnou?
Mať so mnou deti?
Ja o tom 
nič neviem
a ty?

Chcel si mať slobodu?
Riekla som "Bež!"

. . .

A iste chápeš, 
že kto mi chce zle,
tomu vravím „Nie“

Je možné, 
že snáď si chcel 
moje zrútenie!?

Nechápem prečo,
alebo ho 
ešte chceš?

. . .

Ale, 
že by si mi 
ozaj chcel zle
-
tomu neverím

Možno si si 
ešte jednu šancu 
vytvoril

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 08.11.2012
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, enigman, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Veĺmi pekná slovenčina, aj ta básen.

14.11.2012 18:03:24 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí