Klid, hlavně klid!

Klid, hlavně klid!

Anotace: bambusová romance

Ten křik,který nejde neslyšet
To bezbarvé volání všedních tónů
období času na které nejde nemyslet
Padání do nejhlubšich lomů
Chce dat stop těm dalšim minutám
Zbavit se všednosti? Přemítám..
Zvracet,plivat, srát a mrdat
Taham věží-ovšem kůň je zrůda.
Tik tak..tik tak...Nekonečno ctít
Klid! Hlavne klid!
Autor piettro, 10.11.2012
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutné významem
přesmutné diakritikou

10.11.2012 15:35:29 | Lilien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí