IHS

IHS

Anotace: Klid a spočinutí, práce k pravdě jsou lepší než marný pohyb a zůstávání v lži. Spočinutí je ovšem negováno, je těžké a bdělé. Avšak bytí nemá žádnou jinou cestu.

Pravé srdce, hledíš k Dobru.
Utrpení krásné, žiješ věčně,
na trůnu vládneš
všem lidským pokolením.

Když jsi milovalo
a rozlévalo svůj dar
a dalo nám svou krev
a věnovalo chléb

jedli jsme vděčně
a doufali v nekonečné
bytování před Tvou tváří.
Duchová koruna Tvá září

a my pokorně
se Tobě zaslibujeme
a spočinout v Tobě
toužíme.
Autor ludmil, 11.11.2012
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, myší královna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí