~Zdání

~Zdání

Anotace: a bude zima...podzim to vzdá

 

~Zdání~

~~~~~~

Kdo nás zimou straší

když nesněží a prší?

Pár zimních dnů uteče

vždyť v zimě do bot neteče.

A potom zdá se nemilé

tolik sněhu v zimě?

 

Tak si obuj sněhule

a vyhneš se i rýmě.

A jak po chodníku jdeš

koukej se i na střechy

nevadí že upadneš.

Vidíš tam ty rampouchy?

I silničáři stále sypou

jezdí pořád sem a tam

a já klidně vlastní rukou

sníh u domu odmetám.

 

Tak krásné zimní radovánky

koulování a sněhánky,

na zamrzlém rybníku

góóól,táta se vrh po puku…  

 

~~~~~~~~~~~

~~~~

zima


Autor Květka Š., 13.11.2012
Přečteno 228x
Tipy 10
Poslední tipující: Doradan, Linzerka, Psavec, střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ochch...o zimě a já jí mám tak ráda...u nás ale ani jedna vločka:))báseňka krásnáááá...

13.11.2012 19:50:36 | střelkyně1

..díky..

14.11.2012 17:40:17 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí