Dokud nesvítá

Dokud nesvítá

Anotace: ...

S lusknutím prstů,
Po zvuku lámajíc se kostí,
Snad, aby najedl ses do sytosti,
Kus samé sebe strhnu.

A v plátně bleděmodrých hader,
Co dávno pozbyly svůj lesk,
Dám volnost zrůžovělých ňader,
Dřív než zaplaví mě stesk.

Těch deset stejných těl,
Stejným hlasem volá,
Z trosek hořícího mola,
Do každé z nich se vtěl.

Dokud ještě praská, dokud nesvítá,
Dokud ještě vrásky prsty spočítá.
Autor klarinecka_, 15.11.2012
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: Joe Vai, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí