Tuším

Tuším

Anotace: tuším

Když otevřu oči

za slovem jde den

neotočí

se jen jeden sen

jen čas co hledá ozvěnu

ve stínu

všednosti

uklidí zbytky něžností

uklídí sebe

když za zebe

do ukrytých vět

tenhle starý svět.

Autor Radek.oslov.Šafárik, 15.11.2012
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí