CO MOHU DÁT

CO MOHU DÁT

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...

Dám Ti chléb...
a je jen na Tobě, jak s ním naložíš,
zda jeden, nebo více žaludků uhostíš.

Dám Ti jablko...
to jediné ze zakázaných plodů,
snad pro jeden, či právě tisíce důvodů?

Dám ti dlaň...
abys z ní mohla číst můj osud,
který sama měníš, odpradávna - dosud.

Dám ti obětí... abys mohla cítit blízkost mého těla,
kdybys skrze smutek lásku neviděla.

Dám Ti víru... která nic neváží pokud sama nevěříš,
tíhu však ucítíš, když s vírou bude kříž.

Dám Ti sebe...
a vše co mohu Ti jen dát,
bude li to málo, budu muset začít lhát.

Dám Ti lásku...
však k té lži věru nepatří,
pak rozhodni se sama, co udělá Tě bohatší?

o5ja
Autor o5ja, 14.01.2007
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí