Zima

Zima

Anotace: je jedno jaká je roční doba.....

Sbírka: Chvílka čtení

Za okny varhany
z rampochů už zní,
krajina oblékla
si bílý šat svatební.

Že chybí ji ženich,
to každý kluk už zná,
pár koulí uválí
a ženicha tu má.

Sněhulák tu stojí
a má červený nos,
to nemá od zimy.
ten na zahrádce mu vyrost.

Šálu mu na krk dal
to místo kravaty,
zima si ráno oblékne
z mlhy,závoj až na paty.

Spolu pak budou
po celý ten zimní čas,
teplo než vrátí se
a s ním pak jaro zas.
Autor jozífek, 17.11.2012
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: Maro Deives
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí