Kočičí

Kočičí

Anotace: Malý přírůstek do rodiny, ale velká inspirace.

Jsi celá černá
a oči ti ve tmě svítí,
jsi tajemná
malá hvězda má.
Jsi otevřená
šperkovnice zdobená.

Žiješ ve dne a
v noci se mnou spíš,
hladí i škrábou,
malé packy tvý.
Dětský výraz
ve tvých očích,
nevinnost a strach.
Bojíš se cizích věcí
nevidí, že tě má rád.

Leháš si
nad mou hlavu
jindy k srdci
se mi tulíš,
Snad léčíš
tu velkou ránu,
tisíc střepů srdečních.

Jsi kočka černá
jsi tajemná
jsi má hvězda zářící
Jsi teprve koťátko,
nevinné, lidem pomáhající.

Jsi hravá
Jsi černá
Jsi sametová

Předeš,
když usínáš
v noci se
ti stýská,
maminka tvá
již s tebou není,
nablízku ti jsem
navždy,
pro tebe.
Autor Liquid vamp, 17.11.2012
Přečteno 343x
Tipy 1
Poslední tipující: Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí