Touláš

Touláš

Anotace: Přemýšlela jsem, nad ztraceným kocourkem.

Touláš se nocí,
když ostatní jdou spát.
Touláš se ulicí,
a nevíš kam dál.

Pověrčivý lid se ti vyhýbá,
ty nechápeš a ulicí jdeš dál.
Strach, to už tak bývá,
je neznámý, lid se vždy bál.

Díváš se,
někdo hodí kamenem.
Ty vyděšeně mňoukneš,
bolí to, jak plamenem.

Dlažba pod tlapkami ubíhá,
začíná pršet, není kam se schovat.
Tvůj domov daleko je,
nezbývá ti, jen krabici obývat.
Autor Liquid vamp, 17.11.2012
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí