Kopie

Kopie

Anotace: bez znalostí života

Až pochopím i holou větu

bez znalostí ironie

Vykřičím já všechno světu

bez skrupulí, nezdvořile

 

Až pochopíš mou duši jemnou

bez znalostí mé integrity

Uvidíš mou součást temnou

sny, jenž byly zneužity

 

Až pochopí ty něžná slova

bez znalostí gnoseologie

Započne se "jiná" doba

pro umírající kopie

Autor Satha, 18.11.2012
Přečteno 339x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, Joe Vai, Anjesis, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí