NEVĚRA

NEVĚRA

Anotace: Vzrušující, sladká, pak bolestivá (Báseň nebo říkánka?)

Pracovat tě moc nebaví
zajímáš se víc o pohlaví
Děje se tak každý den
pud vítězí nad rozumem

Dopustíš-li se ale nevěry
bude zle u ženy i u dcery
Stát se to snadno může
nikdo pak ale nepomůže

Ani kytice rudých růží
či knihy vázané v kůži

Nebo jiné drahé dary
Případně obraz starý
vlastnoručně malovaný
Už jen tak ze msty daný

Nejsou to jen pověry
vraždí se i za nevěry
Problém jak lidstvo starý
Tolerance vše vždy napraví

Také i odpuštění
častější to řešení
Autor RU 82, 18.11.2012
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí