...rok...

...rok...

Anotace: ještě jedna dávná....když jsem viděla potom "básníky"(filmové),cítila jsem se trochu "okradená" :-)

zima je pole,schoulené v bílé peřině
zima je skořice s hřebíčkem,svařená ve víně
nenávist je monokl,který se modrá pod okem
nenávist je vraždění lásky,brané útokem

podzim je do kašny pomalu padající listí
podzim je studený vítr,co rád zákoutí čistí
trápení je svetr,za krkem protivně škrábající
trápení je duše,zavřená na petlici

léto je třešeň za dívčíma ušima
léto je jehně,co zrovna vyběhlo z ovčína
radost je racek nad Karlovým mostem
radost je večer,prožitý s milým hostem

jaro je praskání ledu na řekách
jaro je deštík,co zimní špínu splách
láska je prstýnek na ruce z vlasů
láska je polibek na rty,zvuk JEHO hlasu
Autor te.re., 18.11.2012
Přečteno 415x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, Joe Vai, Miriska
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má náboj založený nejen na myšlenkách.

25.02.2017 03:17:44 | Špáďa

celkem fajn text:-)
RM.

25.12.2012 19:19:22 | Robin Marnolli

moc pekne :-)

18.11.2012 18:11:30 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí