Mraky a víry na obloze

Mraky a víry na obloze

Anotace: Vítr vane odevšad, rozfoukává chmýří klidu a myšlení, měl by dostat přes ruce, nebo snad oni přes ústa?

Sbírka: Ozvěny nočního ticha

Šílenství v papíru,

z hříchu,

překryrté iluzí

našeho smíchu.

 

Těžce a hravě,

šílenstvím házím,

ve svojí hlavě,

krásu obcházím.

 

Roztočen víry,
nehmotných úst,
odnesen do díry,
kde zastavil se růst.

 

Můj obličej smáčí,

pláč oblohy naší,

a co když teprve,

jsou-li to kapky naší krve.

Autor P.T., 18.11.2012
Přečteno 378x
Tipy 1
Poslední tipující: .K.r.i.s.t.y.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí