kompozitně...

kompozitně...

Anotace: ze dvou...

díval jsem se na ně
a ne že by na nich bylo něco
nemravně nenáležitého
ten kdo by se totiž dal vydráždit
k pohanským vášním
podívanou na lámané spirály
převrácené kostky
či puklé válce
v kompotu žitné
by musel být
velmi temperamentní…

tak či tak jsem doutnal
když mne z toho zaujetí
vytrhla jedna mesmeristka...

měla podivuhodné oči
jasnější než hvězdy
a silnější než magnety
k tomu poněkud bizarní šaty
co se podobaly purpurovému stanu
s orientálním vzorem
pokryté esoterickými znaky
a výstřednost té dámy
se odrážela od všednosti
ostatní upjaté módy...

vzplanul jsem jako vatra
viděná deštěm krve
a nabídnul jí
komickými posunky
starosvětské uctivosti
že jí pomaluji záda
ale zdvořile odmítla
ač její úsměv byl
až téměř vznětlivý...

mne by zajímalo
co si myslíte
o předpovídání budoucnosti?

upřímně moc nedám
na duchovní síly
ostatně
nerad ji řeším silou
spíše soucítím
s duchovními slabostmi…
Autor enigman, 20.11.2012
Přečteno 278x
Tipy 8
Poslední tipující: synanceia, Psavec, střelkyně1, poeta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pane...vaše kokteily ze slovíček jsou skvěle namíchané:))

20.11.2012 10:31:47 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí