Vlakovava symfonie plku..

Vlakovava symfonie plku..

Anotace: .

Letim životem, rychleji nez sam vitr
A svetlusky mi cestou svetelkuji, prstem na dosah
Coz bych si moh lepsi misto na ziti prat
Nez svet, jak dokola kulaty je?
Vstric nebi setemu drahokami
Slzy stesti satekem otiram
Svet je bajecne misto, pomyslel si
A cesta vlakem mu daleko lepe utikala
Pod nohama ledabyle.
Autor Roger, 21.11.2012
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí