tak

tak

Anotace: tak

Sluneční záře, z ní světla, pak oči.
Planoucí tváře, že země se točí.
Nač hanebná slůvka a čarovné prosby,
když i z banánu slupka autem se vozí.
Proč nezkoušet nové a nesoudit staré?
Kdo s jistotou řekne, že zlato je pravé?
A proč jsou ty hvězdy, co na nebi svítí?
Snad, aby díky nim, vonělo kvítí.
Nač otázky, zpovědi a hloupá přání.
Ulehčí vám snad rozhodování?
K čemu jen vysoké životní cíle?
Ty trvají dlouho a život je chvíle.
Autor eminento, 21.11.2012
Přečteno 216x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí