myš

myš

Anotace: sem ne

V lesním tichu šmejdí myš,
Běhá, skáče, hledá skrýš.
Asi něco tuší.
Slyší, vždyť má uši.

Co se asi bude dít?
Měl bych se já rychle skrýt.
A je tu další problém:
Nevím kam.
V mikrosvětě jsem já obrem.

Rychle vzpomínám......
Nejde to, a tak běhám sem a tam.
Lesem.
Poblázněný neschopnosti děsem.

Co tím chci říct?
Že nikdo není esem.
Autor eminento, 21.11.2012
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí