O tobě

O tobě

Nemůžu najít vhodná slova,
jsi to nejlepší,
s tebou změnila se doba.

S tebou je všechno jiné,
tak zvláštní, smysluplné.


Trpělivost, láska, květiny,
nespočet orgasmů během vteřiny.

Vykouzlíš mi úsměv na tváři,
hvězdy se i ve dne rozzáří,
plujeme nekonečným vesmírem,
oděni jen barevným papírem.

O tobě nejde jen tak něco psát,
dá se jen radovat a smát.

Ukrytý poklad vynořený z hlubin,
naplnil jsi mé srdce včetně skulin.

Mé v mrazu slunce hřejivé,

mám už přání jediné,


prosím tě, upřímně

MILUJ UŽ JEN MĚ.
Autor Niky88, 22.11.2012
Přečteno 366x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Danger, Jiná
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chytni a už ho nepusť :-)

08.01.2013 17:34:54 | Danger

važ si toho :)

16.12.2012 13:13:48 | Jiná

milována, milující,
ať vydrží ta láska:-)

02.12.2012 20:29:52 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí