Shnilý plev

Shnilý plev

Anotace: Klidný výlev pod tlakem přestárlého dítěte.

Sbírka: Ozvěny nočního ticha

Co vlastně touha je,

je to vlastní slabost,

či lidská marnost,

nebo chuť posunout okraje?

 

A co vlastně jsem,

jakou to roli hraji,

a kolik mám jmen,

hniju nebo zraji?

 

Jsem muž nebo žena,

člověk nebo zvíře,

jaká na nás platí měna,

to nedozvím se na papíře.

 

Jakou mám sám cenu,

a čím se váží krev,

čím liším se od hlenu,

co je zrno a co plev.

Autor P.T., 23.11.2012
Přečteno 416x
Tipy 3
Poslední tipující: Gabriela Green, kytiu, Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí