měňák

měňák

Anotace: Asi to každá známe :)

..

..



měňák

co zas chceš v tuhle noční dobu
zas a znovu
den co noc a noc co den
kdy snít mám já svůj
něžný sen
kdy snít mám

když ruku kladeš na má místa
oč ti jde vím dozajista
neskromně se dožaduješ
na mejch snech si jen tak pluješ
škemráš

prostě mám měňák
tak se odval
pochop a koukej v klidu spát
nechtěj a nepros
tak to bejvá
měj mě rád

ty nevíš vo co běží
měňák ti v lebce leží
otázky stále dokola čtverce
hleďme
oblastního herce
jak svou roli nezvládá

nehledej tajemství
hlavičko plavá
přijmi ten fakt že dnes
MĚ ŇÁK bolí hlava
Autor poetka, 24.11.2012
Přečteno 432x
Tipy 13
Poslední tipující: Robin Marnolli, čiči, hanele m., Aťan, Joe Vai, Jan Voralberg, Písnička...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Do konce jsem byl napnutej...jak u čtení detektivky
Pěkný.
( a dva by se měli vzájenmě chápat a vycházet si vstříc, jinak to je špatně;-)

05.12.2012 11:01:34 | Robin Marnolli

Joo, tydle tajenky s řešením na konci mi bavěj :)

05.12.2012 23:45:51 | poetka

Nevíš co je touha holka -> text fajn, s obsahem nesouhlasím *

24.11.2012 00:10:58 | Hagrid

Nevíš co to je když on neví :) to není fajn

24.11.2012 00:16:21 | poetka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí