~Svatba

~Svatba

Anotace: když si dědeček babičku bral..

 ~~~

~Svatba~ 

~~~~~~~~

Když si náš dědeček

babičku bral

prý babička brečela

a děda se smál?

 

Tak to však nebylo

to smála se babička

do chomoutu dnes konečně

dostala dědečka.

 

Chtěla ho tam dostat dřív

dědeček však reptal

taky dvakrát utekl

a babičku tím deptal.

 

Dnes nám z nebe neprší

to jim štěstí padá

vždyť ta naše babička

dědečka má ráda.

 ♥

 ♥♥♥

~~~~~~~~~~~~~~~

                                                                                                   

Autor Květka Š., 24.11.2012
Přečteno 276x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, ZILA78, Joe Vai
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně hladí verše Tvoje.... po duši..
a ač velmi dobře vím..
že se to nesluší....
závidím...

24.11.2012 18:34:34 | Joe Vai

..děkuji..

25.11.2012 10:09:16 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí