Maluji

Maluji

Anotace: :-)

Maluji obraz,
snad odhalí povahu tvou,
maluji na plátno,
co nepopíšeš hudbou.

Tužkou si nakreslím,
co pak obtáhnu temperou,
tvůj výraz rtů,
jemně tužkou nakreslenou.

Abstrakcí se obraz promění,
přemýšlím co dál,
snad se v mých myšlenkách vyplní,
něco, co Botticelli maloval.

Maluji po papíru,
mé pocity na Tebe,
ten obrázek na míru,
co vystihuje jen Tebe.
Autor Liquid vamp, 25.11.2012
Přečteno 424x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš pěkně. Báseň má jemný styl.RM.

25.11.2012 07:55:05 | Robin Marnolli

Děkuji :-)

27.11.2012 22:40:29 | Liquid vamp

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí