Pavlovi Valehrachovi

Pavlovi Valehrachovi

Anotace: Dnes, 18.04.2006, jsem se dověděl o úmrtí kamaráda

Ahoj Valine tam někde na nebi
dnes je ten vhodný den, tak aspoň zdá se mi
abych tě pozdravil na tom tvém obláčku
vždyť já to nevěděl, neber to jak vytáčku

co na tom všem již dneska změní
že jsem tím promeškal poslední rozloučení
s kámošem kterýms byl a čas ne zrovna krátký
za ty roky zaknihovat daly by se naše hádky

na starém hotelu, na Oáze, kdekoliv
já vím že i ten smutek z dnešního dne přebolí
šťastný jsem že vloni k narozkám dárek jsem ti dal
a se svou kytarou na nádraží ve Slavkově jsem ti zazpíval
Autor Heron, 14.01.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ztráta kamaráda - bolest a prázdnota. Mrkni ke mě a najdi si Samotáře. Ještě to nepřebolelo.

14.01.2007 21:25:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí