Anatomie

Anatomie

Anotace: Opilecká anatomie...

Anatomie

Tukový král Žaludek na svůj trůn usedl.
Lehce si uprd a v klidu pojedl.
V království vedlejším jménem Střevo
to nedočkavostí jen vřelo.

Střevo je dlouhá země plná ohybú a zatáček,
zde snadno se můžem dostat do sraček.
Proto veškerý tovar který tudy jde
obarví se do hnědé..

Játra trvrdá vůbec nemá strach,
že by mohla začít fungovat.
Alkohol proudem tudy tiše teče,
chudák Játřička tone a neuteče.

Ledvinka a ledvinka. Krásný to pár,
ovšem kdyby ten pár fungoval.
Hádají se ty mršky v těle
a bojují jako nepřátele.

Srdce? To je ten malý cár,
jež jsem ještě neprochlastal?
Asi zatím funguje správně,
když krev teče směrem k mojí hlavě.

V hlavě mozek kdysi byl,
kdybch ho někde nepropil.
To co zůstalo, tak jsou jen pudy,
jak držet korbel a válet sudy...
Autor Desktop_men, 26.11.2012
Přečteno 291x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Z anatomie ti dávám za jedna.

26.11.2012 10:48:38 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí