Urbi et Orbě

Urbi et Orbě

Anotace: ...

Mé pražské věže

chtěl bych k vám běžet

a hladit kámen

jenže jsem znaven

turistů mraky

dealerů taky

věže jsou krásné

i když se zhasne

jenže to zbylé

není tak milé

drogy a špína

dívčího klína

zkažené město

Pražane, snes to

 

Písecká bráno

až vyjde ráno

Slunce a zprávy

podojím krávy

poseču lány

role jsou dány

tys město hříchu

já rovnám cíchu

tys v světě pojem

já házím hnojem

(ne pod orlojem)

nech si své spady

zůstanu tady

v přírody lůně

kde svítí tůně

tma je tu tmavá

a liška dává

dobrou noc

 

 

 

Autor vkl, 26.11.2012
Přečteno 243x
Tipy 7
Poslední tipující: Do Ga, Sarah, Robin Marnolli, Inna M., Joe Vai, LadyElis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prahu mám rád, ale souhlasím, něco by se mělo vyhodit,
A na venkově....jó tam je klid.:-)

26.11.2012 12:57:37 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí