~Listopad

~Listopad

Anotace: Proto je listopad „listopad“...

 

~Listopad~

~~~~~

 Proto je listopad „listopad“

 aby s ním

 poslední lístek spad,

 třeba ten zlatý z břízy

 zima tu bude brzy.

 

Proto tu máme listopad

 aby nikdo ze srdce nevypad.

 Na hrobech svíčky zapálíme

 kytku i slzičkou ozdobíme.

 

Proto je listopad „listopadem“

 na kašel na rýmu je

 čaj s medem,

 bílý kůň s Martinem nedorazil

 i když už podzim taky mrazil.

 

**To my si Martine počkáme

 v prosinci se sněhu dočkáme**

 ~~~~~

 *T*Ř*E*B*A*

 ~~~~~

Autor Květka Š., 26.11.2012
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Linzerka, Danga, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí