Zápočtové

Zápočtové

Anotace: ...období se blíží...

Ach!

 

Zápočty se blíží.

Nad učením,

mé oči se klíží.

 

Teorie, analýza,

literatúra, manikúra,

tajemná jak "Mona Líza".

 

Onomastika, a z UJCESu.

Bože, dej ať je hurikán!

Jinak si kouli ponesu.

 

Espaňol a espaňola!

Pár slovíček nadrtím.

Rozmáznou mě jako mola.

 

V očích nekonečný děs.

A hlava v pejru!

OSU to mě radši sněz!

 

Autor Moniska, 26.11.2012
Přečteno 345x
Tipy 6
Poslední tipující: Amable seňor Marek, Roger, V.N.Losinský, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)

22.01.2014 03:54:37 | Roger

započetl jsem si...zvláštní...dřív jsem učení nenáviděl a teď jej vyhledávám...

27.11.2012 13:54:01 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí