Rozlétnout se do všech světových stran

Rozlétnout se do všech světových stran

Anotace: Hm, schválně jestli někdo pozná, ke komu (čemu) v té básni mluvím. (16.09.2011)

Potřebuješ ven.
Na vzduch.

Dýchat.

Dát si cigaretu a zapomenout.
Rozlétnout se
do všech světových stran.

Opít se a pak se
hystericky smát.
Trochu smutně,
trochu zoufale.
S podtextem beznadějné touhy.

A nebo aspoň poodejdi.
Za roh,
za pole nedozrálých slunečnic,

/já taky potřebuju trochu soukromí/

odlétni do astrálních končin,
kde není nic nemožné,
kde nebolíš.

prosím
LEŤ!

Najdi si jiné srdce, parazite.

Autor Elvie, 27.11.2012
Přečteno 310x
Tipy 3
Poslední tipující: polibek.smrti, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

k parazitovi?...

27.11.2012 14:08:25 | enigman

a tím je?

28.11.2012 23:20:44 | Elvie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí